In december wil KPN graag al hun klanten bedanken voor het fantastische jaar 2017. En heeft daarom een speciale actie op touw gezet met speciale december cadeaus. Ook KPN klanten met een sim only abonnement ontvangen deze december cadeaus van één van de bekendste sim only aanbieders van Nederland. De december cadeaus bestaan uit onderstaande drie cadeaus, die enkel in de maand december te gebruiken zijn.

December cadeau: Gratis films
Het eerste december cadeau van KPN zijn vijf gratis films. Die films kun je tot en met zondag 31 december zo vaak als je wilt bekijken via Interactieve TV van KPN of via de iTV applicatie van KPN. Het gaat hierbij om de volgende vijf films: Fantastic Beasts and Where to Find Them, Moonlight, Hacksaw Ridge, Casper en Emma: De Bergen In en afsluitend de film Collateral Beauty.

Fantastic Beasts and Where to Find Them trailer


Moonlight trailer


Hacksaw Ridge trailer


Casper en Emma: De Bergen In trailer


Collateral Beauty trailer


December cadeau: Gratis ebooks
Het tweede december cadeau dat KPN weg geeft zijn drie gratis ebooks. Alle KPN klanten met een sim only abonnement ontvangen een unieke code om bij webshop boldotcom drie ebooks te bestellen en te downloaden. De drie ebooks kun je via de unieke code tot en met zondag 31 december bij webshop boldotcom bestellen en downloaden. Je hebt daarbij de keuze uit een grote lijst met ebooks. En de ebooks die je kiest zijn voor altijd voor jou.

December cadeau: Gratis 5 GB aan data
Het derde, en laatste, december cadeau van KPN is gratis 5 GB aan data. Alle klanten met een sim only abonnement ontvangen ook nog eens 5 GB aan data van KPN. Deze GB’s ontvang je naast de eventuele GB’s die je al bij je sim only abonnement van KPN hebt. En zullen dan ook pas geactiveerd worden als de GB’s van je sim only abonnement op zijn. De GB’s kun je gebruiken tot en met zondag 31 december. En kun je dus perfect gebruiken zo aan het einde van het jaar.

De december cadeaus van KPN kun je, zoals eerder aangegeven, de gehele maand december gebruiken. Meer informatie over deze speciale actie kun je tevens vinden in je account bij KPN. Wil je direct naar je KPN account gaan? Dan kun je dat doen via deze link.

Ook december cadeaus voor nieuwe KPN klanten
Bovenstaande december cadeaus gelden uiteraard voor huidige KPN klanten met een sim only abonnement. Maar ook nieuwe KPN klanten kunnen gebruik maken van deze speciale actie. Zo ontvang je dus direct in je eerste maand van je sim only abonnement, als dat deze december is, vijf gratis films, drie gratis ebooks en gratis 5 GB aan data. Een prima binnenkomer bij KPN in deze koude december maand. Dit geldt voor bij alle sim only abonnementen van KPN.

KPN sim only abonnementen 12 maanden
* 300 Belminuten/sms'jes voor €11,00 per maand. Direct bestellen.
* 400 Belminuten/sms'jes en 2 GB voor €17,50 per maand. Direct bestellen.
* Onbeperkt belminuten/sms'jes en 4 GB voor €24,50 per maand. Direct bestellen.
* Onbeperkt belminuten/sms'jes en 20 GB voor €26,50 per maand. Direct bestellen.
* Onbeperkt belminuten/sms'jes en 50 GB voor €35,50 per maand. Direct bestellen.
* Onbeperkt belminuten/sms'jes en 100 GB voor €99,00 per maand. Direct bestellen.

KPN sim only abonnementen 24 maanden
* 300 Belminuten/sms'jes voor €8,50 per maand. Direct bestellen.
* 400 Belminuten/sms'jes en 2 GB voor €15,00 per maand. Direct bestellen.
* Onbeperkt belminuten/sms'jes en 4 GB voor €22,00 per maand. Direct bestellen.
* Onbeperkt belminuten/sms'jes en 20 GB voor €24,00 per maand. Direct bestellen.
* Onbeperkt belminuten/sms'jes en 50 GB voor €33,00 per maand. Direct bestellen.
* Onbeperkt belminuten/sms'jes en 100 GB voor €94,00 per maand. Direct bestellen.