Karma punten en het leaderboard van Sim only UPDATE

Laatste reactie 20/09/2018 11:10 door Robert
· Markeren als ongelezen
Robert Vonderbank 2 maanden geleden geplaatst
Binnen Sim only UPDATE werken wij met karma punten. Dit zijn punten die leden binnen Sim only UPDATE ontvangen als ze bepaalden acties verrichten binnen de online community. Om dat te belonen ontvang je als lid karma punten. De karma punten binnen Sim only UPDATE hebben geen (financiële) waarde. Maar de karma punten worden binnen de online community wel bijgehouden.

Het ontvangen van karma punten
Karma punten kun je ontvangen op de volgende manieren. Ten eerste door het aanmaken van een topic binnen Sim only UPDATE. Daar ontvang je vijf karma punten voor. Reageer je binnen een topic op Sim only UPDATE dan ontvang je ook karma punten. Daar krijg je tien karma punten voor. De meeste karma punten ontvang je als je binnen een topic op Sim only UPDATE een waardevolle reactie hebt gegeven. Wat een waardevolle reactie is wordt bepaald door de andere leden binnen Sim only UPDATE. Voor een waardevolle reactie ontvang je maar liefst twintig karma punten. Afsluitend ontvang je nog vijf karma punten als een ander lid je reactie leuk vindt.

Aanmaken topic: 5 karma punten.
Reactie: 10 karma punten.
Waardevolle reactie: 20 karma punten.
Leuke reactie: 5 karma punten.

Het leaderbord
Mocht je binnen Sim only UPDATE karma punten verdiend hebben dan worden die verzameld en bijgehouden. Binnen je profiel kun je jou totaal aantal verdienden karma punten bekijken. Maar daarnaast is er binnen Sim only UPDATE ook een leaderbord aanwezig. Het leaderbord is aanwezig op de homepage van Sim only UPDATE. Op dat leaderbord kan iedereen zien wie de meeste karma punten heeft verzameld in de afgelopen maand.
Robert Vonderbank 2 maanden geleden geplaatst
De bovenstaande verdeling van de karma punten geldt vanaf gisteren. Leden die voor gisteren al karma punten hadden verzameld, hebben die verzameld met de onderstaande verdeling van karma punten.

Oude verdeling karma punten
Aanmaken topic: 3 karma punten.
Reactie: 2 karma punten.
Waardevolle reactie: 10 karma punten.
Leuke reactie: 3 karma punten.

De eerder ontvangen karma punten kunnen niet meer gewijzigd worden naar de nieuwe verdeling van de karma punten en zullen dus zo blijven.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 19 September 2018 om 14:27
Aantal lezers 1
Aantal reacties 2