Sim only aanbieders bieden tegenwoordig sim only abonnementen aan met een looptijd van één maand, twaalf maanden(één jaar) en vierentwintig maanden(twee jaar). Op die manier kunnen toekomstige klanten zelf de keuze maken als ze voor een korte periode of voor een lange periode klant willen zijn bij een desbetreffende sim only aanbieder.

Bij sim only aanbieder Ben heb je onder andere ook de keuze om te kunnen kiezen voor een sim only abonnement met een looptijd van één maand. En daarnaast bieden ze ook een sim only abonnement aan met een looptijd van vierentwintig maanden. Voornamelijk de optie om een sim only abonnement met een looptijd van één maand te kunnen kiezen is voor veel Nederlanders doorslaggevend. Op die manier heb je namelijk als klant zeer veel vrijheid en zit je bijvoorbeeld niet voor één jaar of voor twee jaar vast aan een sim only abonnement bij een sim only aanbieder.

Bij Ben kun je terecht voor drie sim only abonnementen met een looptijd van één maand. Voor €4,00 per maand heb je 100 belminuten/sms’jes. Terwijl je voor 300 belminuten/sms’jes €5,00 per maand moet betalen. Onbeperkt belminuten/sms’jes krijg je voor €8,50 per maand.

Ben sim only abonnementen 1 maand
* 100 Belminuten/sms'jes voor €4,00 per maand. Direct bestellen.
* 300 Belminuten/sms'jes voor €5,00 per maand. Direct bestellen.
* Onbeperkt belminuten/sms'jes voor €8,50 per maand. Direct bestellen.