KPN sim only abonnementen reviews

Laatste reactie 09/08/2018 19:33 door Robert
· Markeren als ongelezen
Robert Vonderbank 1 jaar geleden geplaatst
Bekijk in dit topic reviews van onze bezoekers over sim only aanbieder KPN. Of bekijk de reviews over de sim only abonnementen van KPN. Heb jij een sim only abonnement van KPN? Of ben je klant geweest bij KPN? Plaats hieronder je ervaringen.

* Ga naar de website van sim only aanbieder KPN en bekijk hun sim only abonnementen.

Heb jij een positieve ervaring met KPN? Of misschien heb je wel een negatieve ervaring met KPN? Wij ontvangen hieronder graag jouw ervaringen om op die manier een totaaloverzicht te krijgen met de pluspunten en minpunten van KPN.
Miriam van der Ven 3 maanden geleden geplaatst
Review sim only abonnement KPN.

Al jaren ben ik een tevreden klant bij KPN. Ik heb hier al verscheidene abonnementen gehad.

U kunt denken aan:
een jarige abonnementen (met toestel)
tweejarige abonnementen (met toestel)
sim only abonnementen

Mijn keuze voor het soort abonnement is geheel afhankelijk van mijn situatie. Het hangt er bij mij vooral vanaf of ik een nieuwe telefoon nodig heb ja of nee. Aan de hand hiervan maak ik een keuze voor het soort abonnement. Op dit moment heb ik een telefoon die echt nog jaren mee kan. Daarom heb ik gekozen voor een sim only abonnement.

Een sim only abonnement is erg voordelig doordat je er geen telefoon bij neemt. Dit vind ik zelf altijd erg fijn, want ik betaal hierdoor veel minder. Het leven is al duur genoeg, daarom vindt ik het belangrijk om op de kleintjes te letten. Ik vind het daarom ook fijn dat KPN de mogelijkheid tot sim only heeft. Ik heb nu een abonnement met 10GB waarmee ik onbeperkt kan bellen en sms’en door heel Europa. Ik vind dit een erg fijn en voordelig abonnement. Het is voor mij erg fijn dat ik geen zorgen heb omtrent het bellen, want ik bel nogal veel. Daarom is dit abonnement voor mij erg voordelig.

De dekking van mijn abonnement is erg goed. Ik heb zelfs bereik op het meest afgelegen plekje van Nederland. Ik vind het erg fijn dat ik zo’n goede dekking heb. Ik heb ooit iets minder dekking gehad, maar dat was echt binnen een korte tijd weer opgelost. Eigenlijk ben ik nooit voor situaties komen te staan waarbij ik geen dekking had. Over het algemeen heb ik ook weinig last van storingen. Indien zich een storing voordoet wordt dit keurig op de website gemeld. Daarnaast vind ik het erg handig dat ik KPN op diverse manieren kan bereiken, dit draagt bij aan een goede service.

De service van KPN is goed. Ik heb een keer problemen met mijn abonnement gehad en toen hebben ze het meteen voor mij opgelost. Ze zijn zowel per telefoon als per e-mail of chat goed bereikbaar. Ze kijken altijd mee naar een oplossing en zorgen ervoor dat je probleem wordt opgelost. Ik kan een abonnement bij KPN of het nu sim only is of een abonnement met toestel echt aanraden. Ze zijn misschien wel wat duurder dan andere aanbieders, maar je bent echt altijd verzekerd van goede kwaliteit en service.
reactie op @miriamvanderven:
Robert Vonderbank Super bedankt voor het delen van je ervaringen met KPN. Een prachtige aanvulling over KPN voor iedereen binnen de community.
3 maanden geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 11 November 2017 om 23:15
Aantal lezers 2
Aantal reacties 3