Sim only UPDATE is een online community waar iedereen kan meepraten over de Nederlandse sim only aanbieders en hun sim only abonnementen. Sim only abonnementen zoeken, vergelijken en bestellen doe je bij Sim only UPDATE. Een moto dat Sim only UPDATE al sinds jaar en dag heeft. Want het eerste bericht in de online community van het vernieuwde Sim only UPDATE mag dan dateren van de maand november van het jaar 2017. Sim only UPDATE heeft al een veel langer verleden met het ontstaan in de maand januari van het jaar 2013.

In eerste instantie zag Sim only UPDATE het levenslicht als website waar het nieuws omtrent sim only aanbieders, en in mindere maten hun sim only abonnementen, centraal stond. De website starten voortvarend en probeerden, kan ook niet anders met zo’n naam, dagelijks up-to-date blijven. Zo was Sim only UPDATE al voor de grote YouTube hype te vinden op YouTube met onderstaande video. En daarnaast kon je vaak het laatste nieuws van de sim only aanbieders als eerste lezen bij Sim only UPDATE.Sim only UPDATE kreeg zo met de tijd mee dagelijks een redelijk stabiel aantal bezoekers op de website. Maar het echt grote publiek wist Sim only UPDATE nog niet te vinden. Richting het einde van het jaar 2017 werd daarom besloten om Sim only UPDATE te vernieuwen. Als online community richt Sim only UPDATE nog steeds, en nog informatiever, op de sim only aanbieders in Nederland en hun sim only abonnementen. Maar daarnaast kan de bezoeker van Sim only UPDATE binnen de online community makkelijker en actiever mee doen.

Op dit moment volgt Sim only UPDATE dagelijks de volgende sim only aanbieders en hun sim only abonnementen: Ben, hollandsnieuwe, KPN, Robin Mobile, Simpel, Simyo, Tele2, Telfort, T-Mobile, Vodafone en Youfone.

Sinds de start van Sim only UPDATE in het jaar 2013 is Robert Vonderbank de eigenaar van het geheel. En zorgt hij dagelijks voor alles wat er vanuit Sim only UPDATE gebeurt op de website/in de online community. Meer over mijzelf vind je in dit topic.