Simyo sim only abonnementen reviews

Laatste reactie 26/11/2017 19:28 door Robert
· Markeren als ongelezen
Robert Vonderbank 1 jaar geleden geplaatst
Bekijk in dit topic reviews van onze bezoekers over sim only aanbieder Simyo. Of bekijk de reviews over de sim only abonnementen van Simyo. Heb jij een sim only abonnement van Simyo? Of ben je klant geweest bij Simyo? Plaats hieronder je ervaringen.

* Ga naar de website van sim only aanbieder Simyo en bekijk hun sim only abonnementen.

Heb jij een positieve ervaring met Simyo? Of misschien heb je wel een negatieve ervaring met Simyo? Wij ontvangen hieronder graag jouw ervaringen om op die manier een totaaloverzicht te krijgen met de pluspunten en minpunten van Simyo.
Robin van den Bogaard 1 jaar geleden geplaatst
Inmiddels heb ik meer dan een jaar ervaring met Simyo sim only. Tot nu toe is dit een uitstekende ervaring. Ze maken gebruik van het netwerk van KPN en dat is merkbaar. Zo ook in meer afgelegen gebieden waar andere providers slechter bereikbaar zijn. 

Aangezien mijn gebruik van tijd tot tijd kan verschillen, heb ik een laag abonnement van 300 belminuten en 2 gb internet. Als ik voorzie dat ik meer ga gebruiken, dan kan ik makkelijk belminuten of data bij kopen. 

Over het algemeen is de ervaring uitstekend en de prijs/kwaliteit verhouding ook. Hoewel er goedkopere aanbieders te vinden zijn (zoals bijvoorbeeld Simpel etc), raad ik Simyo absoluut aan. Wel kan Simyo sneller reageren (klantenservice) bij klachten oid. Daar zijn nog verbeterpunten. 
reactie op @robinvandenbogaard:
Robert Vonderbank Bedankt voor je ervaringen over Simyo. En hopelijk pakken ze je ervaringen op over de klantenservice. En gaan ze die verbeteren.
1 jaar geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 08 November 2017 om 16:57
Aantal lezers 3
Aantal reacties 3