Stel jezelf voor: hans brommer

Laatste reactie 18/09/2018 14:20 door Hans
· Markeren als ongelezen
Hans Brommer 3 maanden geleden geplaatst
Ik ben hans brommer. Ik woon al 20 jaar in het mooie Limmen. Ik ben laatst via deze site bij me huidige provider gekomen. Ik heb erg te spreken over deze site omdat het erg overzichtelijk is en je alles in 1 keer in beeld heb. Ik raad het iedereen aan om deze site te gebruiken.
reactie op @hansbrommer:
Robert Vonderbank Hé, welkom bij Sim only UPDATE!!! Nog een Noord-Hollander.

Bij welke sim only aanbieder ben je via ons klant geworden? Misschien een leuk idee om je ervaringen, zover je die nu al hebt, over de sim only aanbieder met de community te delen door middel van een review.
3 maanden geleden

Beantwoorden

Hans Brommer Goedemiddag de heer Vonderbank,

Ik heb een Sim only abbonoment bij simpel via uw site afgesloten. Het gaat om een 10 gb internet abbonoment met onbeperkt bellen en smsen. Het ging heel makkelijk en snel en ik had snel een abbonoment gevonden die ik wilde.

Wel een min punt maar dat gaat meer over Simpel zelf is dat ik niet meer internet kan dan 10 gb . Voor mijzelf vindt ik dat net te weinig en moet ik dus lette op hoeveel mbs ik gebruik per maand. Voor de rest erg te spreken over Simpel.

Vriendelijke groet,

Hans Brommer
2 maanden geleden

Beantwoorden

Robert Vonderbank Simpel is op dit moment erg populair onder de Nederlanders. Je bent dus niet de enigste bij die sim only aanbieder die daar een sim only abonnement heeft afgesloten.

Over het minpunt dat je aangeeft. Je kunt er eventueel voor kiezen om een plafond te activeren bij Simpel. Dan kun je jouw verbruik wat beter managen als je dat zou willen. Ik zal hier eerdaags een topic over starten op Sim only UPDATE om te informeren hoe het plafond bij Simpel in zijn werk gaat.

Mocht je nog een review met je ervaringen willen schrijven over Simpel en je sim only abonnement daar. Dan kun je dat doen in dit topic. Er is al één iemand je voor geweest.
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Hans Brommer 2 maanden geleden geplaatst
Beste meneer Vonderbank,

Bedankt voor de tip hoe ik beter me mb's kan managen. Ik hoop dat ik nu minder mb's ga gebruiken en dat ik zo de kosten laag kan houden.

met vriendelijke groet,

Hans Brommer
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 06 September 2018 om 17:42
Aantal lezers 2
Aantal reacties 5